Kocaeli Şube Başkanımız Sami Ayyıldız ve yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımız son dönemde yaptıkları üye çalışmaları ile sendikamızın gücüne güç katmıştır. Her katılan yeni üyemizle birlikte mücadele azmimiz daha da perçinlenirken Bağımsız Sağlık-Sen ailesi olarak aramıza katılan yeni üyelerimize hoş geldiniz diyoruz.
Değerli Yönetim Kurulu Üyemiz Nuray Tanrıkulu (sağda), yeni üyemiz Hava Kaya’ya çiçek takdim ederken
Aramıza yeni katılan değerli üyelerimiz Murat Topcu, Şükrü Doğramacı ve Ufuk Karagöz ile birlikteyiz…
İdris Kahraman ağabeyimize aramıza hoşgeldin diyoruz…
KOCAELİ ŞUBE BAŞKANIMIZDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DAVET
Kocaeli Şube Başkanımız Sami Ayyıldız, gazetelere verdiği demeçlerde tüm sağlık çalışanlarını sendikamıza üye olmaya davet etti. 2006 yılında temsilcilik olarak faaliyet göstermeye başlayan 2015 yılında ise yeterli çoğunluğu sağlayarak ilk kongresini gerçekleştiren Bağımsız-Sen Kocaeli Şubesi’nin şimdilik 600 üyesi bulunduğuna dikkat çeken Ayyıldız, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Durak, Nuray Tanrıkulu, Uğur Öcal, Yakup Kayış, Gamze Güven, Cengiz Uzun ile birlikte üyelerinin haklarını güvence altına almak için mücadeleyi kesintisiz sürdüreceklerini vurguladı.
Kamu çalışanlarının tamamın sendikaya üye olabileceğini söyleyen Ayyıldız, şunları kaydetti:
“Amacımız sağlık çalışanların sosyal haklarını güvence altına almaktır. Siyasete karşı değiliz ama toptan olarak bir siyasi partiyi desteklemiyoruz. Kadrolaşmak için kurulmuş bir sendika değiliz. Dişimizle tırnağımızla örgütlendik. Kimseden destek almadık. Kocaeli’de 6 bine yakın sağlık çalışanı var. Tamamını sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz. Demokratik toplumun temel unsurlarından biri olan sivil toplum örgütleri bağımsız ve evrensel düşüncelere sahip şahıslardan oluşmalıdır. Sendikal hak anlamında örgütlenme; çalışanların, çalışma yaşamına ilişkin sorunlarını çözmek, ortak çıkarlarını ve haklarını korumak ve geliştirmek için bir araya gelmeleri olarak tanımlanabilir.”
Bir yanıt yazın